Naturix Viltdelikatesser

Naturix AB är verksamt inom förädling och marknadsföring av högkvalitativa viltprodukter. Verksamheten har sitt ursprung i tillvaratagande och förädling av viltkött för familjens eget bruk. Genom åren har vi fått god kunskap och erfarenhet om hur man bäst tar vara på köttråvaran och förädlar den på ett bra och varierande sätt. Produkterna kännetecknas av hög kvalitet på råvaror och produktionsprocess samt hög kötthalt. Vi lägger stor vikt vid rena och hälsosamma råvaror och ingredienser i produktionen – huvudsakligen närproducerade.

Filosofi

  • Motto: Smak och kvalitet
  • Minst 80% kötthalt i alla korvar
  • Inga onödiga tillsatser
  • Lokal råvara/produktion
  • Professionell hantering

Råvaror

Viltråvarorna kommer främst från närområdet och tillvaratas i godkända viltanläggningar för att sedan förädlas.

Produkter

Vi tillhandahåller högkvalitativa och förädlade produkter från främst björn, älg och ren. Vi kan även erbjuda produkter från hjort, rådjur, vildsvin och skogsfågel efter säsong. Bland produkterna hittar du exempelvis: Rökt björnwurst, rökt björnstek, ölkorv på björn, älg och ren samt rökt älghjärta.

Innehåll

Produkterna kännetecknas av hög kötthalt, inga onödiga tillsatser och de är fria från gluten och laktos. De innehåller inga allergener enligt Livsmedelsverkets allergenlista.

Hållbarhet

Viltdelikatesserna är vakuumförpackade och har lång hållbarhetstid. Alla våra produkter förvaras frysta i lager. Närmare information om innehåll och hållbarhet finns under respektive produkt i webshopen.

Kunder

Bland våra kunder finns flera av de främsta delikatessbutikerna och restaurangerna i Norden. Några med både två och tre stjärnor i Guide Michelin. Vi arbetar kontinuerligt och målmedvetet för att uppfylla våra kunders högt ställda krav på såväl produkter som servicenivå.