Köpvillkor

Pris

I priserna ingår moms med 12% för matvaror. Minsta belopp vid beställning är SEK 200.

Leveranser – Leveranstid

Leverans sker normalt med posten. Varorna hämtas på närmaste serviceställe. Utleverans sker vanligtvis måndagar till och med onsdagar. Vid beställning av större volymer ber vi dig kontakta oss för andra leveransalternativ. När du beställer varor från oss är vi noga med att förpacka dem på bästa sätt. Våra livsmedel är vakuumförpackade och frysta i vårt lager. Vi förpackar dem sedan i vadderade och isolerade påsar för att få en så säker och trygg transport som möjligt. OBS! Varor som ej tål rumstemperatur (bl a medwurstar och älghjärta) kan inte skickas vid varmt sommarväder. Kontakta oss för alternativ lösning. Normalt har du ditt paket hos ditt utlämningsställe redan dagen efter att det lämnat vårt lager. Om din order väger över 2 kg inkl. emballage kan den i vissa fall delas upp i flera försändelser för snabbare transport. OBS! När du får din SMS-avisering är det viktigt att du hämtar ut paketet på leveransdagen. Livsmedelsförsändelser som ej uthämtas i tid eller går i retur ersätts ej.

Frakt

Eventuell fraktkostnad tillkommer vid utcheckning av varukorgen. Fraktfritt över SEK 700.

Betalningsalternativ

I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning. Denna betallösning kallas för Klarna Checkout.

Genom att lämna information i kassan godkänner du Klarnas villkor. Genom att klicka på ”Slutför köp” godkänner du våra Villkor.

Klarna Checkout presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Checkout utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t ex banker.

Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Checkout vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort.  Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Checkout med en PIN-kod.

All kommunikation och information kring betalningar kommer till dig direkt från Klarna.

Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du hos Klarna. För information om din betalning kontakta Klarnas kundservice.

Klarna erbjuder följande betalsätt:

  1. Faktura
  2. Delbetalning
  3. Kortbetalning
  4. Direktbetalning

Avgifter

Vi redovisar priser inklusive moms. Inga övriga skatter eller avgifter (förutom frakt) tillkommer vid beställning om ej annat specificeras.

Ångerrätt

OBS! Livsmedelsförsändelser omfattas EJ av ångerrätten.

Vi förbehåller oss för eventuella tryckfel. All bildinformation skall ses som illustrationer, och kan ej heller garanteras återge varans exakta utseende och beskaffenhet.

Reklamation

Reklamation skall ske inom 10 dagar. OBS! Du måste behålla betalningskvittot för att utnyttja reklamationsrätten. Skulle varan vara skadad, i dåligt skick eller felexpedierad när den anländer, så åtar vi oss att kostnadsfritt åtgärda felet. OBS! Det är viktigt att du gör en korrekt anmälan. Anmäls skall göras direkt efter mottagandet av varan och alltid efter kontakt med oss på ninaenglundab@telia.com eller helst på telefon 070-2067903. En produkt som vi har konstaterat att den är felexpedierad alternativt skadad eller i dåligt skick byter vi ut. Vid giltigt returärende betalar vi returfrakten. Om du beställt fler varor än den du returnerat betalar vi dock inte tillbaka hela fraktkostnaden. För felaktigt returnerad vara utgår ingen ersättning för vare sig vara eller returkostnader, ej heller får kunden tillbaka varan utan att erlägga ny fraktkostnad. Vid eventuell tvist följer vi ARN:s rekommendationer

Leveransförsening

Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt som står i vår makt för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Återbetalningar

En eventuell återbetalning görs till ditt bankkonto, personkonto eller bankgirokonto. Återbetalningen sker inom 10 arbetsdagar från att vi har mottagit och godkänt din retur.